Daan Kromhout

Werkwijze

Showroom

In ons pand vindt u de uiterst sfeervolle showroom. Over een oppervlakte van ruim 200 vierkante meter presenteren wij met trots onze uiteenlopende producten. Laat u inspireren door de nieuwste trends, en kom nieuwe ideeën opdoen. U bent van harte welkom om een afspraak te maken.

Showwagens

Met acht showwagens worden bloemenwinkels en tuincentra's door heel Nederland en België bezocht. Vanuit deze showwagens laten onze vertegenwoordigers u het assortiment van ruim 4000 artikelen zien en voelen. Na aankoop worden de producten door één van onze chauffeurs op de gewenste locatie afgeleverd. Het assortiment wordt dagelijks uitgebreid met artikelen volgens de nieuwste trends en wensen van onze klant. Wilt u graag een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers dan kan dat via                 het contactformulier.

Onze werkwijze

Het belangrijkste voor ons is, dat wij uw producten op het juiste moment en op de juiste plaats leveren. Door een goed doorontwikkeld logistiek proces, zijn wij in staat om dit te kunnen bewerkstelligen. Het magazijn heeft een oppervlakte van ruim 5000 m2 en telt meer dan 5500 palletplaatsen. Hierdoor is de omloopsnelheid optimaal en zijn wij in staat om u altijd van een breed en scherp geprijsd assortiment te voorzien.