showroom

Onze Showroom

Met het grootste assortiment aan kado en sfeerartikelen

Inspirerende showroom woonaccessoires, deco en meer

Wilt u inspiratie opdoen en met eigen ogen zien welke decoratiematerialen en bloemisterijartikelen u kunt bestellen? Welkom bij onze showroom van meer dan 200 m² in Noordwijkerhout. Daar geven wij u een goed gesorteerde indruk van de nieuwste woontrends, decoratiematerialen en bloemisterijartikelen. Met alle ruimte voor nieuwkomers, bestsellers en sfeervolle ‘oude bekenden’ uit de collectie. En natuurlijk vindt u de verschillende seizoenen terug in de sfeer van de opstelling. Kerst, herfst, Pasen, zomer; alle jaargetijden of specifieke themadagen beleeft u in de showroom van onze groothandel.

Kijken en kopen decoratiematerialen

Bij een bezoek aan de sfeervolle showroom kunt u ter plekke bestellen en de artikelen door de bezorgdienst van onze groothandel langs laten brengen bij uw bloemenwinkel, woonwinkel, tuincentrum of cadeauwinkel. U zegt het maar. Wilt u de collectie wel graag zien, maar heeft u geen tijd om de showroom in Noordwijkerhout te bezoeken? Dan komen wij naar u toe!

Mobiele showrooms

Onze vertegenwoordigers gaan nooit met lege handen op pad. Niets is leuker dan de klant te presenteren welke producten we in de collectie van onze groothandel hebben. En daarbij denken we graag groot. Dus geen koffertje met samples, maar een showtruck vol decoratiemateriaal en sfeervolle woonaccessoires. Groothandel Daan Kromhout komt naar u toe! Onze mobiele showroom rijdt bij u voor, waarna u alle gelegenheid heeft om de collectie te bewonderen en uw keuze te bepalen. Dat noemen wij service aan de zaak.

Deco groothandel showroom

Wilt u onze showroom bezoeken? Dan bent u uiteraard van harte welkom! In verband met de Corona maatregelen, raden wij u aan (telefonisch of via het contactformulier) een afspraak te maken met een van onze verkoopmedewerkers. Voor alle duidelijkheid; wij leveren uitsluitend aan bedrijven (business tot business) en niet aan particulieren. Neem contact met ons op als u een bezoek van de showtruck Daan Kromhout in wilt plannen. Dit laatste is zeker ook handig en inspirerend voor winkeliers die samen de krachten bundelen (bijvoorbeeld een keten met meerdere vestigingen, shop-in-shop concepten, winkelcentra, winkeliersverenigingen, etc.).