Mandwerk & Rietwerk

Groothandel manden

Rietwerk manden, Rotan, Textiel een Zeegras

Rietwerk en rotan manden

Potmanden, schaalmanden, hangmanden van riet of rotan; we hebben ze in verschillende formaten en uitvoeringen. In natuurlijke kleuren of whitewash. Daan Kromhout groothandel rieten manden is leverancier van mandwerk dat uitstekend past bij de natuurlijke trend in wooninrichting en deco. Ook voor het bestellen van kleinere aantallen mandwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Rieten manden groothandel

Rieten potmanden en schaalmanden zijn niet alleen zeer geschikt om fraaie bloeiende of groene planten in te plaatsen of een decoratief bloemstuk in op te maken. Rotan en rieten manden zijn sfeervolle, landelijke accenten in ieder interieur. Mandwerk in verschillende maten wordt gebruikt als potmand, maar ook als leesmand, fruitschaal, opbergmand voor haardhout, etc.

Bestellen mandwerk

Dankzij het snelle bestelproces en de grote voorraad rieten en rotan manden heeft u een bestelling binnen Nederland en België binnen 24 uur in huis. Bestel direct online, kom langs in de showroom van 200 m² of maak een afspraak met onze vertegenwoordiger voor een bezoek met onze showtruck. Onze mobiele showroom, op uw eigen locatie. Dát noemen wij service aan de zaak.