Bloemisterijartikelen Daan Kromhout

Bloemisterij artikelen, professionele groothandel

Met het grootste assortiment aan Bloemisterijartikelen

Praktische materialen voor de bloemist

Voor iedere professionele bloemist heeft onze groothandel een ruime keuze. Of het nu gaat om het samenstellen of binden van boeketten, het smaakvol verpakken van de bloemen en planten of het presenteren van uw fraaie assortiment; u bent bij groothandel Daan Kromhout aan het juiste adres. Wij leveren niet alleen de bekende praktische materialen voor de bloemist, maar zijn ook thuis in trendy woondecoratie, passend bij de huidige woon- en interieurtrends.

Groot aanbod bloemisterij artikelen

Van potgrond, rouwlint, steekschuim en bijstekers tot gereedschap, krammen en draad. U weet als geen ander hoe prettig het is om tijdens het werk op praktische materialen van hoge kwaliteit te kunnen vertrouwen. Daan Kromhout heeft meer dan 40 jaar ervaring in de levering aan bloemisterijen. De bloemist die kiest voor bewezen kwaliteit, snelheid, variabele aantallen en uitstekende service kiest voor onze groothandel bloemisterij artikelen.

Groothandel bloemist en tuincentrum

U zorgt voor een prachtig assortiment boeketten, groene planten en bloeiende planten, wij ondersteunen uw bedrijfsvoering met praktische materialen. Met een zeer ruime collectie bloemisterij artikelen en gereedschappen in alle soorten en maten. Ook voor kleinere aantallen bent u bij ons aan het juiste adres. En dankzij het snelle bestelproces en grote voorraad heeft u de bestelling binnen Nederland en België binnen 24 uur in huis. Bestel direct online, kom langs in de showroom van 200 m², of maak een afspraak met onze vertegenwoordiger voor een bezoek aan een van de mobiele showrooms, op uw eigen locatie.