Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden Daan Kromhout

Over levering en bestelling

Leveren jullie alleen binnen Nederland?

Nee, onze groothandel levert in heel Europa. Binnen Nederland en België binnen 48 uur, binnen de overige Europese landen duurt het 2 tot 5 werkdagen

Leveren jullie ook aan particulieren?

Nee, we zijn een groothandel en leveren uitsluitend aan bedrijven. Dus business to business.

Wat zijn de leveringskosten?

Bestelt u voor meer dan € 500,00, dan is levering binnen Nederland gratis. Naar België geldt dit vanaf € 650,00. Voor specificaties van levering naar overige landen in Europa kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling (+31252 340 220).

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

We leveren op werkdagen. Binnen Nederland en België leveren we bestellingen binnen 24 uur (niet in het weekend). In de rest van Europa duurt het 2-5 werkdagen voordat de bestelling wordt geleverd.

Wat doe ik als mijn bestelling niet compleet is?

U kunt contact opnemen met een van onze servicegerichte medewerkers. Zij zorgen voor een passende oplossing (+31252 340 220). Zorg ervoor dat u uw debiteur, en artikelnummers bij de hand heeft.

Showroom

Kan ik langskomen in de showroom?

U bent van harte welkom in Noordwijkerhout. We zijn op werkdagen geopend van 07.00 uur tot 16.00 uur. Op afspraak kunt u de showroom bezoeken.

Hoe groot is de showroom?

Onze showroom is ruim 200 m², een overzichtelijke en sfeervolle presentatieruimte.

Wat is een showtruck?

We hebben 10 showtrucks; dat zijn mobiele showrooms (trucks) waarmee we klanten in Nederland, Duitsland en België bezoeken. Onze klantgerichte vertegenwoordigers komen op afspraak met meer dan 4000 artikelen naar u toe. Dat noemen wij service aan de zaak.